Workshop veiligheidscommunicatie: Blokkenbouwers

Een leerrijke én leuke Safety Day? Wij zetten in op beleving, passie en enthousiasme. Wij verzorgen voor jouw bedrijf een Safety Day met creatieve en interactieve workshops.

Banzai!*

Tijdsduur: max. 1 uur
Deelnemers: 5 tot 15 deelnemers in voldoende grote ruimte
Begeleiders: 1 Samurai begeleider
Sessies: max. 5 sessies per trainer per dag

*kreet van de samurai als hij (zij) een doel haalt (lees:"output")

Wil je graag meer weten?

Of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en we kijken graag met je mee bij een lekkere (virtuele) koffie!

Wat?

We laten het kind in ons naar boven komen en gaan samen met de blokken spelen. Aan de hand van instructies bouwen je medewerkers een platform. De toren moet sterk genoeg zijn om er met z’n allen op te kunnen staan. Gaandeweg ondervinden ze dat de manier van vragen stellen en feedback geven, een groot verschil maakt in het behalen van een resultaat. Tijdens het spel zullen observatoren ook bijhouden wat het effect van communicatie en teamwork is bij het behalen van een doorbraak of wat eerder als een hindernis beschouwd kan worden.

Waarom?

Communicatie is cruciaal om een team goed en veilig te laten functioneren. Vaak neemt onze vooringenomenheid de bovenhand en gaan we ervan uit dat iedereen weet wat van hem/haar verwacht wordt... maar is dat wel zo?

Banzai!*

Na de workshop blokkenbouwers hebben je medewerkers inzicht in de succesfactoren en impact van succesvol vragen stellen en luisteren naar elkaar. Dit alles met als doel je teams beter en veiliger te laten samenwerken

*kreet van de samurai als hij (zij) een doel haalt (lees: “output”)

The central issue is never strategy, structure, culture or systems. The core of the matter is always about changing the behaviour of the people.

Nieuwsgierig naar meer?
Offerte vragen?

​​​​​​​Wij helpen je graag verder.

Niet gevonden wat u zocht?