Wat we doen

Werken met Samurai at Work is veiligheid doen werken. Wij helpen jouw organisatie om blijvend de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Dat doen we door in te zetten op veiligheidsgedrag en -cultuur met opleidingen, trainingen, consultancy, coaching en trajecten op maat. Want wij geloven dat mensen het verschil maken voor veilige en succesvolle organisaties.

Veiligheidscultuur trajecten

Wij geloven dat organisaties die vertrekken vanuit hun bedrijfseigen identiteit en deze vertalen naar een strategische veiligheidsvisie het verschil maken. Mensen die deze visie ervaren en beleven creëren een context waar eigenaarschap wordt opgepakt en geven betekenis aan veilig werken. Deze organisaties zijn meer wendbaar en nog succesvoller.

Safety days

Een leerrijke én leuke Safety Day? Wij zetten in op beleving, passie en enthousiasme. Wij verzorgen voor jouw bedrijf een Safety Day met creatieve en interactieve workshops.

Safety Culture Ladder (SCL)

De Safety Culture Ladder krijgt steeds meer aanhangers, ook in België. De nood aan auditoren blijft groeien. Eén van de eisen voor auditoren is een tweedaagse opleiding volgen, erkend door de NEN. Iets voor jou?

Nood- en interventieprogramma

Zelfs in een veilige werkomgeving kan er van alles fout lopen. Wat als het noodlot toeslaat? Je reactie tijdens de eerste minuten van een noodsituatie maakt het verschil, soms het verschil tussen leven en dood. In onze doelgerichte trainingen en diensten wordt je interventieteam klaargestoomd om snel en accuraat te reageren bij een noodsituatie.

Academy (training en coaching)

In-company (on site) opleidingen en trainingsprogramma’s rond veiligheid, veiligheidsgedrag en –cultuur.

Coaching om het geleerde te verankeren

Cases

Niet gevonden wat u zocht?