Graag meer weten?

Ons Carine helpt je graag verder!

BTW: 0421.435.997
rekeningnr: BE96 3631 0838 4305

Veelgestelde vragen

open & eerlijk

Onze aanpak is soms confronterend. Of met de woorden van een klant te zeggen: “Samurai durft duwen op de blauwe plekken om ons iets duidelijk te maken.”

20 jaar ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring bij meer dan 500 klanten, dat is wat Samurai at Work op de teller heeft staan. Ervaren experten delen hun kennis en ervaring met jou.

Unieke mensgerichte aanpak

Wij geloven in mensen, want zij maken mee het verschil in het creëren van veilige en succesvolle organisaties. In onze mensgerichte aanpak maken we veiligheid ook actief en fun. Mensen leren het meeste al doende. We werken vaak met creatieve workshops waarin je niet alleen theoretisch nieuwe inzichten krijgt, maar ze ook ervaart.

Resultaatsgericht

Wij werken aan en voor resultaat. Niets anders. Als het niet zal werken zullen we het ook zeggen.

Zin in meer?

We zijn héél flexibel, en houden van een uitdaging! Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij zoeken mee!

Een consultant, trainer of coach kan je vergelijken met een diëtist. Hij of zij moet je de nodige kennis en motivatie geven om je huidige situatie (gewicht, conditie) aan te pakken en te verbeteren. Het vermageren moet je uiteindelijk toch zelf doen. Uiteraard heb je meer kans op succes met een goeie coach aan je zijde: iemand
die je aanreikt wat jij op dat moment nodig hebt, (training, meting, strategisch inzicht)
die je kan motiveren waneer je het even moeilijker hebt, (coaching, opvolging)
die mee het lange-termijndoel in het oog houdt, … (strategische projectondersteuning)

Het is precies door die ondersteuning dat onze klanten succes boeken. Harde garanties zijn daarvan moeilijk te geven, wel de vaststelling dat onze klanten hun resultaten zien verbeteren. Voorbeelden?

Voor voorbeelden kan je eens grasduinen tussen enkele van onze cases

Dus alléén kan Samurai at Work geen garanties geven, maar samen met onze klanten boeken we keer op keer succes.

Ja. Wij werken wij ook bij klanten in het buitenland. Zo werkten we al in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Polen, Denemarken en UK, maar onze trainers vlogen ook al naar Latijns-Amerika, Dubai en Singapore. Voor multinationals is het belangrijk om wereldwijd een duidelijke lijn te hebben in de veiligheidsaanpak.

Niet gevonden wat u zocht?