Training Interventieploeg (EIP) in trainingscentrum

Oefenen in realistische scenario’s, van kleine blusmiddelen tot complexer en industrieel in een gecontroleerde omgeving met de juiste uitrusting.

Banzai!*

Scenario’s in overleg bepaald, dus maatwerk
Verschillende oefenvelden mogelijk, regionaal verspreid (Campus Vesta, Plot Genk, Weeze, Vlissingen,...)
Onze trainers in “the lead” zodat proceskennis toegepast wordt en continuïteit in leercurve nagestreefd wordt

*kreet van de samurai als hij (zij) een doel haalt (lees:"output")

Wil je graag meer weten?

Of heb je een vraag voor ons? Laat een berichtje achter en we kijken graag met je mee bij een lekkere (virtuele) koffie!

Wij leggen jullie interventieploeg letterlijk het vuur aan de schenen op een extern oefenveld

Voor deze training halen we de leden van de interventieploeg even uit hun dagelijkse routine naar een externe opleidingslocatie. Daar krijgt de ploeg eerst een opfrissing van de voor hen relevante basisprincipes van interventies, zoals de werking van een volgelaatsmasker, werken in besloten ruimtes, blusmiddelen enzovoort. Daarna komt het praktijkwerk: scenario-oefeningen waarin de deelnemers dieper ingaan op het bestrijden van de calamiteit en de uitvoering van reddingen. Zijn er specifieke accenten nodig voor jouw organisatie? Dan passen we de training in overleg aan.

Waarom op een externe locatie?

Een externe locatie doet wonderen voor de focus van drukbezette collega’s. Met realistische scenario-oefeningen, tussen echt vuur, rook en warmte, oefenen we gepaste reacties op allerlei mogelijke noodsituaties. Hoe je samenwerkt als team, welke strategieën je toepast en hoe je reageert op mogelijke situaties: het zijn vaardigheden die je maar beter onder de knie hebt.

Er zijn verschillende trainingslocaties waarmee we samenwerken, telkens met onze eigen trainers als rots in de branding.

Nieuwsgierig naar meer?
Offerte vragen?

​​​​​​​Wij helpen je graag verder.

Niet gevonden wat u zocht?