Trainingslocaties

Ontdek de trainingslocaties waarmee we voor jullie kunnen samenwerken:

Campus Vesta te Ranst (BE)

We organiseren hier in samenwerking met Campus Vesta, maar steeds onder leiding van de vertrouwde Samurai-trainers, een gamma aan specifieke opleidingen: kleine blusmiddelen, besloten ruimte of ademlucht, het kan allemaal. Dit kan alleenstaand in de specifieke locaties van Campus Vesta, of op de industriële oefenplaten waar je alles echt in de praktijk moet tonen in vooraf afgestemde scenario’s. Onze trainers zorgen hierbij voor de connectie en de doorvertaling van jullie site-specifieke problematieken in trainbare scenario’s afgestemd op de mogelijkheden van het oefenveld.

Training Base Weeze te Weeze (Duitsland, net over de grens)

Net over de grens met Duitsland, op een 2-tal uurtjes rijden vanuit Antwerpen, ligt het uitgestrekte oefenterrein van Weeze waar onze trainers ook thuis zijn. Hier bieden we door het uitgebreide pallet aan locaties, een variëteit aan mogelijke scenario’s aan, zowel voor binnenbrand als industriële brandbestrijding (vatenopslag, tanks, tankwagens;…).
Ook al is de afstand nog relatief beperkt, het oefenveld heeft eigen faciliteiten naar restaurant en hotel. Zo kun je naast de skills voor brandbestrijding, ook na de uurtjes werken aan teambuilding.

Plot Brandweerschool te Genk

Ook hier zijn we kind aan huis en vertalen we de mogelijkheden van het oefenveld naar jullie realistische noodsituaties. Kleine blusmiddelen, toepasbaar voor alle sectoren of industiële brandbestrijding, wij blussen dat brandje wel samen met jou.

RelyOn Nutec te Rotterdam (NL)

Dit oefenveld, beter bekend als “de Maasvlakte”, ligt op minder dan 2 uur rijden vanuit Antwerpen. Hier staan tal van realistische oefenobjecten ter beschikking om jullie interventieploeg het vuur aan de schenen te leggen. Ook hier puzzelen wij graag samen met jullie om real-life scenario’s voor te schotelen.

Veiligheidscentrum Zeeland te Vlissingen (NL)

Korter bij Antwerpen ligt Vlissingen met zijn Veiligheidscentrum Zeeland. Zelf geven ze aan het meest realistische oefencentrum te zijn van Nederland. Realistische scenario’s is ook waar wij steeds garant voor staan. Net zoals op de andere oefenvelden zitten ook hier onze trainers in the lead zodat kennis en competentie voor on-site en off-site opleidingen in totaliteit opgevolgd kan worden.

Niet gevonden wat u zocht?